Hotel Helios, Can Pastilla - Palma de Mallorca
 
 

Mallorca

Mallorca is al jaren één van de meest populaire Spaanse vakantie-bestemmingen en dat is zeker niet zonder reden. Mallorca is namelijk een eiland dat voor ieder wat wils biedt. U vindt hier kilometerslange zandstranden aan een helderblauwe zee, een fantastisch klimaat, een schitterend achterland, vele leuke badplaatsen met prima hotels en appartementen en een uitstekend uitgaansleven. Palma de Mallorca is de mooie hoofdstad van het eiland.

De eilandengroep Balearen bestaat uit Ibiza - Mallorca - Menora & Formentera. Het totale oppervlak van de eilanden bedraagt ca. 5.000 vierkante kilometer, waarvan het eiland Mallorca ca. 3640 m² in neemt. Ibiza ca. 577 m², Menorca ca. 700 m² Het kleinste eiland is Formentera met 84 km²

Mallorca ligt in de Middellandse zee op ongeveer 200 kilometer van Valencia, Barcelona & Algerije.

Sinds lang zijn de Balearen één van de favoriete vakantiebestemmingen van de Europeanen.  De Balearen bestaan uit vier grote eilanden (Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera) en elf kleinere eilandjes De vier eilanden bieden dan ook aan iedereen wat wils. Alles is mogelijk : overdag aan de zonovergoten stranden liggen en vanaf 's avonds al dan niet een gat in de nacht dansen in de disco, een sportieve vakantie met mogelijkheden om de meest diverse sporttakken te beoefenen, of gewoonweg lekker relax kuieren door de steegjes van de steden en dorpen op zoek naar koopjes of naar helemaal niets.


 Mallorca van 14 Juni /m 19 Juni 2009.

De vlucht werd uitgevoerd met Ryanair vanaf Brussel-Charleroi.
Vertrek Brussel-Charleroi: 13:30 - aankomst Palma 15:40

Vertrek Palma: 10:50 -
aankomst Brussel Charleroi 13:00 uur
Prijs: € 69,86 retour. Incl toeslagen.


Je kunt via de NMBS een treinkaart kopen, vertrek vanaf elk Belgisch station naar de Belgische luchthavens voor
€ 11,00 enkel. Het busvervoer van de TET is hierbij inbegrepen. Op het vliegveld kan je bij de Info balie een treinkaart incl busvervoer kopen voor de retourreis.


Met de bus naar Palma

Lijn 25 via de autobaan
Lijn 15 via Can Pastilla

Prijs enkele reis € 1,25
10 rittenkaart € 8,00
verkrijgbaar bij tabakswinkels

 

Kathedraal La Seu
Platja del Palma / El Arenal in de ochtend en s`nachts